מי שחיפשה מתכון קל הגיע למקום הנכון!
את הלחמניות האלה אני תמיד מכינה לפני חופשים. כי כזה כייף שיש לך משהו משביע וטעים בתיק כשרעבים…
אז אומנם קראתי להם "בריוש" אבל הבריוש האמיתיים בצרפת הם לחמניות עם המממון חמאה! אז פה זה בעצם לחמניה אבל כשנוגסים יש באמצע שוקולד טוב…
למתכון:
- 3 כפות שמרים
- 2 כוסות מים פושרים
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 קילו קמח
- כף מלח
- 3/4 כוס שמן.
- כ4 חבילות שוקולד מריר (או חלבי )
נראה טוב, איך הלחמניות האלה בלי שוקולד בפנים? משהו שווה?
והאם ניתן לקלוע עם הבצק הזה או שהוא דביק?
האמת לא ניסיתי אבל זה סתם מתכון של בצק לחמניות טוב.כן ניתן לקלוע.
ניסיתי ויצא מעולה!!
אפיתי גם בלי השוקולד ויצא מצוין וטעים!
תודה רבה
איזה כיף לשמוע:)