לשכבת הג'לי:
- 75 ג' מים
- 75 ג' סוכר
- 5 ג' ג'לטין מומס ב30 ג' מים
- 100 ג' מחית מנגו ופסיפלורה (לערבב פירות טחונים)
מערבבים ג'לטין עם המים ומקררים עד שיספוג נוזלים
מרתיחים מים וסוכר
שופכים על מסת הג'לטין
מוסיפים מחית מנגו וטוחנים
ניתן להוסיף קוביות מנגו בעונה😊
שופכים לכוס בגובה שליש מהכוס ומקפיאים
למוס שוקולד
- 140 ג' שמנת מתוקה או צמחית
- 180 ג' שוקולד
- 1 כפוית מחית נוגט
- 120 ג' שמנת מתוקה או צמחית ( להקצפה)
מביאים שמנת לרתיחה ויוצקים על השוקולד .
טוחנים. מוסיפים מחית נוגט.
מקציפים שמנת ומקפלים לתערובת השוקולד.
מזלפים לכוס עם שקית זילוף ללא צנטר מעל לג'לי הקפוא.
לקישוט
-עלי שוקולד ירוק מטומפרר:
מטמפררים שוקולד לבן. צובעים בירוק
מרדדים בין 2 דפי גיטרה
קורצים צורת עלה ומקפיאים
-קוביות עוגת ספונג שנשאר לי במקפיא
-זילופים של גנש.
-זילופים מהמוס שוקולד שנשאר-שמתי במקרר וזלפתי ממנו
-פרחים שקרצתי מבצק סוכר.
בהצלחה