בס"ד
את העוגה טעמתי אצל הבת שלי ונדלקתי
הבנתי ממנה שהיא די פופולארית אבל אם אני לא הכרתי אותה אז יש עוד כאלה לא?:)
קלה מאוד
בלי להפריד ביצים אפילו
ולכל החוששות בלי מרגרינה.
(למרות שכבר הסברתי מיליון פעם שהיום אין שומן טראנס במרגרינה
אבל מיתוסים קשה להפריך…)
המתכון מיועד לתבניות בינונית (ואל תעשו את הטעות שלי😊)
אפילו נתתי אותה בכוסות
למרות שאני לא אוהבת בד"כ כוסות
אבל ביקשתם פשוט-קיבלתם!!
שכבה 1
- 3 כוסות קמח
- 3/4 כוס סוכר חום
- 1 כוס שמן
- 1 ביצה
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים.לשטוח בתבנית בינונית לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות 10 דקות.
שכבה 2
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס קמח
- 1.5 כוס סוכר
- 100 ג' שוקולד מגורד (אני שמה את השוקולד ציפס שהם קטנים יותר)
אופן ההכנה
לערבב ולשפוך מעל השכבה הראשונה
לאפות עוד כ30 דקות
לקרר (אני שמה במקפיא זה מזרז)
ציפוי
100 ג' שוקולד
3 כפות שמן
3 כפות חמאת בוטנים
אופן ההכנה
להמיס שוקולד להוסיף שאר ולשטוח מעל העוגה
להקפיא
ולחתוך .
נשמר מעולה בהקפאה.
קודם כל תודה על ההיענות המדהימה! הבאת מתכונים בדיוק כמו שרציתי.
הכנתי את העוגה הזאת וזה היה פשוט התמכרות.
תודה רבה
יופי שמחה לשמוע! תודה רבה
הי
נראה מתכון מעולה!
הכוונה היא לתבנית 20*30?
כן!