בס"ד
בסיס:
- 250 ג' סוכר (1+1/4 כוסות)
- 100 ג' ביצים (2 ביצים M)
- 200 ג' חמאה/מרגרינה
- 260 ג' קמח 2+1/2 כוסות)
- 10 ג' אבקת אפיה
- 150 ג' אגוזי לוז קלויים וקצוצים
אופן ההכנה
מעבדים במיקסר סוכר ביצים ומרגרינה. מוסיפים יבשים. שוטחים בתבנית 30/40.(או תבנית ח"פ ההכי גדולה)
אופים 20 ד' בתנור שחומם מראש ל160 מע'
שכבה 2
- 180 ג' חלבונים (6 חלבונים M)
- 125 ג' סוכר (3/4 כוס)
- 200 ג' שוקולד
- 200 ג' חמאה/ מרגרינה
- 120 ג' חלמונים (6 חלמונים M)
- 2 כפות נס קפה
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים+ סוכר. ממיסים שוקולד ומרגרינה. מוסיפים חלמונים + קפה ומאחדים עם הקצף.
שוטחים על הבסיס ואופים עוד 30 ד'.
ציפוי
- 200 ג' שוקולד מריר
- 300 ג' שמנת צמחית/ריץ'
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד ושמנת. שופכים על העוגה.
מקפיאים את העוגה.
חותכים לריבועים.