עוגת פריך לוז וקרם שוקולד קפה

בס"ד

עוגת פריך לוז וקרם שןקןלד קפה של מירל MIREL

בסיס:

  • 250 ג' סוכר (1+1/4 כוסות)
  • 100 ג' ביצים (2 ביצים M)
  • 200 ג' חמאה/מרגרינה
  • 260 ג' קמח 2+1/2   כוסות)
  • 10 ג' אבקת אפיה
  • 150 ג' אגוזי לוז קלויים וקצוצים

אופן ההכנה

מעבדים במיקסר סוכר ביצים ומרגרינה. מוסיפים יבשים. שוטחים בתבנית 30/40.(או תבנית ח"פ ההכי גדולה)

אופים 20 ד' בתנור שחומם מראש ל160 מע'

שכבה 2

  • 180 ג' חלבונים (6 חלבונים M)
  • 125 ג' סוכר (3/4 כוס)
  • 200 ג' שוקולד
  • 200 ג' חמאה/ מרגרינה
  • 120 ג' חלמונים (6 חלמונים M)
  • 2 כפות נס קפה

אופן ההכנה

מקציפים  חלבונים+ סוכר. ממיסים שוקולד ומרגרינה. מוסיפים חלמונים + קפה ומאחדים עם הקצף.

שוטחים על הבסיס ואופים עוד 30 ד'.

ציפוי

  • 200 ג' שוקולד מריר
  • 300 ג' שמנת צמחית/ריץ'

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד ושמנת. שופכים על העוגה.

מקפיאים את העוגה.

חותכים לריבועים.

 

השארת תגובה