ארטיק מגנום

מגנום

נכון שמתכון למגנום מסתובב המון אבל האם כבר ניסית?

נכון שדרושה תבנית מיוחדת אבל אחרי שתכיני תביני שהתוצאה שווה כל ביס!

מגנום

וכמובן ברגע שיש את התבנית אפשר לשחק עם המון המון טעמים.

לארטיק:

  • 400 ג' חלב מרוכז
  • 500 ג' שמנת מתוקה
  • 100 ג' שוקולד חלב
  • כף  ממרח נוגט

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת למרקם רך. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים מעט לאיחוד. ממיסים שוקולד ומוסיפים לתערובת עם כף הנוגט. מזלפים לתבניות ארטיקים ומקפיאים לילה.

ציפוי

  • 400 ג' שוקולד מריר
  • 40 ג' חמאת קקאו או 3 כפות שמן.

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד .ממיסים את חמאת הקקאו ומערבבים. שופכים לכוס. מוציאים מההקפאה כל פעם 2-3 ארטיקים. טובלים בשוקולד ומניחים ליבוש על ניר אפיה. לאחר דקה מעבירים את הארטיק מקום כדי שלא תיווצר שלולית של שוקולד.

לתמונות על אופן הטבילה הכנסו לכאן

לקישוט:

  • ברס אגוזים
  • צבע מאכל מטאלי אדום

לאחר שטובלים את הארטיק בשוקולד טובלים מידית  את הצדדים בברס הצבוע.(לפני היבוש)

מגנום

בהצלחה ובתאבון.

10 תגובות

  1. שרה הגב

    וואו מרים , איזה מהמם! חייבת לנסות…..

  2. אור הגב

    היי
    יש אפשרות להמיר לפרווה??

  3. ורד הגב

    שלום וברכה

    רציתי לשאול איך המקל לא יצנח וישאר בצורה יפה במגנום

    תודה על המתכונים הנפלאים

  4. שוש הגב

    היי,
    האם זה יכול להחזיק מעמד בבר?

    • admin הגב

      עקרונית הציפוי שומר אבל המוס יהיה מדי רך ולא נעים לאכילה בכלל.
      תוסיפי 1-2 גרם של ג'לטין ואז זה יחזיק.

השארת תגובה