נכון שמתכון למגנום מסתובב המון אבל האם כבר ניסית?
נכון שדרושה תבנית מיוחדת אבל אחרי שתכיני תביני שהתוצאה שווה כל ביס!
וכמובן ברגע שיש את התבנית אפשר לשחק עם המון המון טעמים.
לארטיק:
- 400 ג' חלב מרוכז
- 500 ג' שמנת מתוקה
- 100 ג' שוקולד חלב
- כף ממרח נוגט
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת למרקם רך. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים מעט לאיחוד. ממיסים שוקולד ומוסיפים לתערובת עם כף הנוגט. מזלפים לתבניות ארטיקים ומקפיאים לילה.
ציפוי
- 400 ג' שוקולד מריר
- 40 ג' חמאת קקאו או 3 כפות שמן.
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד .ממיסים את חמאת הקקאו ומערבבים. שופכים לכוס. מוציאים מההקפאה כל פעם 2-3 ארטיקים. טובלים בשוקולד ומניחים ליבוש על ניר אפיה. לאחר דקה מעבירים את הארטיק מקום כדי שלא תיווצר שלולית של שוקולד.
לתמונות על אופן הטבילה הכנסו לכאן
לקישוט:
- ברס אגוזים
- צבע מאכל מטאלי אדום
לאחר שטובלים את הארטיק בשוקולד טובלים מידית את הצדדים בברס הצבוע.(לפני היבוש)
בהצלחה ובתאבון.
וואו מרים , איזה מהמם! חייבת לנסות…..
איזה כיף תספרי איך היה:)
היי
יש אפשרות להמיר לפרווה??
במתכון הזה לא בגלל החלב המרוכז. אבל תעשי ארטיק מכל גלידה פרווה אחרת:)
יש בגוגל מתכון להכנת חלב מרוכז מחלב שקדים הכנתי ויצא מוצלח!
מהמם!אז את יכולה להכין את הארטיק בפרווה. מושלם!
שלום וברכה
רציתי לשאול איך המקל לא יצנח וישאר בצורה יפה במגנום
תודה על המתכונים הנפלאים
התבנית בנויה בצורה כזו שהמקל לא נופל:)
היי,
האם זה יכול להחזיק מעמד בבר?
עקרונית הציפוי שומר אבל המוס יהיה מדי רך ולא נעים לאכילה בכלל.
תוסיפי 1-2 גרם של ג'לטין ואז זה יחזיק.