ברוכים הבאים לקורס קינוח כוס יוקרתי

נגן וידאו
נגן וידאו

נהנתם? אשמח שתכתבו תגובה כדי שנוכל לספר לאחרים …

15 תגובות

  1. student47 הגב

    נהניתי מאוד ההסבר ברור מאד ומובן
    נ.ב.
    בסרטון הראשון לקראת הסוף הוא כל הזמן נתקע אולי הוא לא הועלה לאתר בצורה מספיק טובה
    תודה
    מחכה כבר להזדמנות להכין

  2. student47 הגב

    תודה (אשמח שתכתבי שם כי אני לא יודעת מי את..) אני אבדוק את הסרטון. אני גם ראיתי אתמול שיש בעיה באיכות שלו (הוא נשלח ברמה מאוד גבוהה והוא ממש לא חד כמו שנשלח..)זה בבדיקה

  3. student47 הגב

    ממש מקסים הכל בצורה ברורה וטובה
    אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את זה ?
    כדי שיהיה יותר נגיש

    • מרים אלחדד הגב

      שלום
      אני שוב מבקשת פלייז תרשמו שמות כי אני לא רואה עם מי אני מדברת.
      אין אפשרות להוריד את הסרטים אבל יש לך גישה לזה מתי שאת רוצה!!
      בהצלחה

  4. student47 הגב

    הסרטונים מאד יפים… לדעתי המוזיקה קצת מפריעה לשמוע אותך…
    תודה רבה… נהנתי מאד… הייתי רוצה לדעת האם באמת ניתן להעמיד את המוסים על בר והם לא
    ימסו בטמפרטורת החדר ויאבדו מצורתם?? בפרט המוס הריבועי שהוא לא בכוס…
    אשמח לתשובה – תמר

    • מרים אלחדד הגב

      המוסים לא ימסו אבל כמובן מדובר במקום ממוזג. הם ישארו בצורה שלהם בזכות הג'לטין. כמובן לא עד 120 אבל כמה שעות בלי בעיה

  5. student47 הגב

    תודה רבה!!

  6. student47 הגב

    הי הכנתי את המוסים בשתי האפשרויות יצא פשוט מהמם!!
    תודה רבה אין לי מילים…

  7. student47 הגב

    יש אפשרות להמיר את המתכון מחלבי לפרווה???????
    טלי.

    • מרים אלחדד הגב

      בהחלט!! אני ברוב הפעמים עושה אותו פרווה והוא מעולה! תמירי שמנת לקצפת פרווה חמאה למרגרינה וחלב לחלב סויה. בהצלחה!

  8. student47 הגב

    מאוכזבת(:

    קשה להבין את ההסבר הרבה מילים נבלעות ולא ברור בכלל!

  9. שרה בן פורת הגב

    לא נפתח לי, למה???

השארת תגובה