תודה (אשמח שתכתבי שם כי אני לא יודעת מי את..) אני אבדוק את הסרטון. אני גם ראיתי אתמול שיש בעיה באיכות שלו (הוא נשלח ברמה מאוד גבוהה והוא ממש לא חד כמו שנשלח..)זה בבדיקה
הסרטונים מאד יפים… לדעתי המוזיקה קצת מפריעה לשמוע אותך…
תודה רבה… נהנתי מאד… הייתי רוצה לדעת האם באמת ניתן להעמיד את המוסים על בר והם לא
ימסו בטמפרטורת החדר ויאבדו מצורתם?? בפרט המוס הריבועי שהוא לא בכוס…
אשמח לתשובה – תמר
נהניתי מאוד ההסבר ברור מאד ומובן
נ.ב.
בסרטון הראשון לקראת הסוף הוא כל הזמן נתקע אולי הוא לא הועלה לאתר בצורה מספיק טובה
תודה
מחכה כבר להזדמנות להכין
תודה (אשמח שתכתבי שם כי אני לא יודעת מי את..) אני אבדוק את הסרטון. אני גם ראיתי אתמול שיש בעיה באיכות שלו (הוא נשלח ברמה מאוד גבוהה והוא ממש לא חד כמו שנשלח..)זה בבדיקה
ממש מקסים הכל בצורה ברורה וטובה
אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את זה ?
כדי שיהיה יותר נגיש
שלום
אני שוב מבקשת פלייז תרשמו שמות כי אני לא רואה עם מי אני מדברת.
אין אפשרות להוריד את הסרטים אבל יש לך גישה לזה מתי שאת רוצה!!
בהצלחה
הסרטונים מאד יפים… לדעתי המוזיקה קצת מפריעה לשמוע אותך…
תודה רבה… נהנתי מאד… הייתי רוצה לדעת האם באמת ניתן להעמיד את המוסים על בר והם לא
ימסו בטמפרטורת החדר ויאבדו מצורתם?? בפרט המוס הריבועי שהוא לא בכוס…
אשמח לתשובה – תמר
המוסים לא ימסו אבל כמובן מדובר במקום ממוזג. הם ישארו בצורה שלהם בזכות הג'לטין. כמובן לא עד 120 אבל כמה שעות בלי בעיה
תודה רבה!!
הי הכנתי את המוסים בשתי האפשרויות יצא פשוט מהמם!!
תודה רבה אין לי מילים…
אני שמחה . רק בבקשה תכתבו שמות כדי שאדע מי אתם כי כתוב לי כל הזמן STUDENT47…..
יש אפשרות להמיר את המתכון מחלבי לפרווה???????
טלי.
בהחלט!! אני ברוב הפעמים עושה אותו פרווה והוא מעולה! תמירי שמנת לקצפת פרווה חמאה למרגרינה וחלב לחלב סויה. בהצלחה!
מאוכזבת(:
קשה להבין את ההסבר הרבה מילים נבלעות ולא ברור בכלל!
אשמח שתשלחי לי מייל בפרטי כי אני לא יודעת מי את ואני רוצה לעזור לך:)
לא נפתח לי, למה???
זה קורס בתשלום..