שלום לאה
רוב הדברים אפשר להכין כמעט חודש מראש. יש דברים גם שיותר.
לגבי כמויות האם זה לא כתוב במתכון?
אם לא תיכתבי לי מייל לאישי ואבדוק כל דבר לחוד.
תודה
נהנית מאד מהקורס מההסברים הברורים והמתכונים המוצלחים
לגבי הפטיפור תותים רציתי לשאול למה לא לשפוך את הגלאסז על הלבבות כמו שמצפים
עוגות האם יש ענין דוקא בטבילה?
תודה
רבקי
מאת תהילה אקוקה:
חוץ מלרשום את המילה מ-ו-ש-ל-ם אין מילה אחרת
את פשוט אלופה!!!
מדהים ממש, הסברים מפורטים, הדגמות מעולות!
תודה רבה.
תודה. אשמח שתצינו שמות כי אני לא רואה את מי ששלח…
אני מצטערת אך רוב הסרטונים לא נפתחים לי – דרך נטפרי
אשמח אם תעזרי לי בנושא.
3 סרטונים ראשונים – ראיתי ונהנתי מאוד, תודה!
לצערי אני לא יכולה לראות מי את. יש באג. תכתבי לי בבקשה בצאט ואוכל לענות לך בשמחה!
ההסרטות מאלפות!!!!!
תודה רבה! המחיר מצחיק לעומת התוצאות…
תודה איזה כיףלשמוע.ואשמח שתזדהו בבבקשששההה!
מאת לאה קניגסברג:
הבומב מנגו מרשים ובומבסטי!!!!
מאוד נהנתי!
שלום!
זאת לאה,
אשמח לדעת כמה יוצא מכל דבר
וכן כמה זמן ניתן להכין מראש.
תודה רבה!!!
שלום לאה
רוב הדברים אפשר להכין כמעט חודש מראש. יש דברים גם שיותר.
לגבי כמויות האם זה לא כתוב במתכון?
אם לא תיכתבי לי מייל לאישי ואבדוק כל דבר לחוד.
תודה
לא מצליחה לראות את הסרטון של טמפרור שוקולד, הם את יכולה לשלוח לי בנפרד במייל?
תודה רבה
אני שוב כותבת יש בעיה ואני לא יודעת מי שולחת לי . תוכלי בבקשה לשלוח לי מייל באישי ל[email protected]
היי מרים
בעלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הקורס
איזה כיף לי
התחלתי לצפות בהנאה
הסברים מפורטים מאד מאד
את ממש מנגישה את האומנות והיופי הזה למטבח הביתי
יעל
מרים!!
הקורס מושלללםםם….
מקצועי ומקיף ממש מרתק אני נהנת מכל רגע..!!!!
אליפות….
תודה רבה שרה!!
נהנית מאד מהקורס מההסברים הברורים והמתכונים המוצלחים
לגבי הפטיפור תותים רציתי לשאול למה לא לשפוך את הגלאסז על הלבבות כמו שמצפים
עוגות האם יש ענין דוקא בטבילה?
תודה
רבקי
שלום ריבקי
שמחה שאת נהנת:)
אפשר לשפוך אבל בגלל שהם מאוד קטנים הרבה הרבה יותר קל לטבול!!
בהצלחה