סדנה דיגיטלית חדשה מבית MIREL
בה תלמדי צעד אחר צעד להכין עוגות
ויטרינה כמו בחלונות הראווה בפריז…
את רואה את העוגות בחלונות הראווה או בפרסומות ושואלת את עצמך
>איך עושים את זה? מי האמן שהכין אותה?
>איך הכינו כאלה שכבות מבפנים? יש לי סיכוי להכין כזו אומנות?
>אני חייבת להרשם לבית ספר בשביל זה?
>כמה שעות יקח לי? אין לי הרבה זמן… אני אצליח בסוף?
איך יכול להיות?
-תלמדי יחד איתי, איך מתחילים, במה ממשיכים, עד לפיניש המושלם!
-הקורס מפורט עד לדקויות הקטנות כל שלב מפורט ומופשט. אין סיכוי לא להבין.
-הקורס הינו דיגיטלי כך שאת יכולה לעבוד איתו צמוד ולראות איך בדיוק לעשות נכון .
-לא תצטרכי לשבת בקורס פרונטלי ולהסריט כל הזמן.
-לא תצטרכי לשרוף זמן על נסיעות . הקורס אצלך בבית לתמיד!!
-בכל סדנה את לומדת את כל הטכניקות לעומק, כל מה שאת חייבת לדעת בכדי להצליח, מאחורי הקלעים של עולם האפיה, טריקים סודיים ביותר, טכניקות שלא האמנת שקיימות! הסברים שלא תמצאי בשום מקום אחר!! הסברים מפורטים בגובה העיניים בשפה שאת מבינה! אני מראה לך מההתחלה ועד הסוף מה, למה, כמה, מתי ואיך לבצע בצורה הכי טובה כל שלב במתכון!
-תלמדי טכניקות, כך שאחרי שתביני תוכלי להכין בעצמך מגוון של עוגות שונות בכל מיני טעמים וטקסטורות…
-את לומדת בקצב שלך ומתי שנוח לך.
-וכמובן המחיר..במחיר של קורס פרונטלי אחד תלמדי להכין 3 עוגות שונות עם מגוון של טכניקות ורעיונות…
קורס דיגיטלי מתנה על טמפרור שוקולד- נלמד לטמפרר שוקולד כדי שתוכלי להכין קישוטי שוקולד יציבים משוקולד מריר ולא מצמקאו…
שובר של 10% הנחה לרכישה בחנות למוצרי אפיה -צ'וקי.
1.ללמוד אפיה מהמחשב זה הגיוני?
הרבה שואלות אותי את זה. בקורס השקענו בצילומים מקצועיים ועריכות מיוחדות שבעזרתם את ממש נכנסת לתוך המיקסר והסיר שלי וממש יכולה להרגיש את החומר. הכל מלווה בהסברים מפורטים על כל שלב ושלב ככה שאת פשוט מבינה ולא רק רואה. יעידו על כך כל ההצלחות של התלמידות…
2. אני מפחדת לשכוח את החומר שאלמד ושוב לחזור על הטעויות…
במיוחד בגלל זה אתר הקורס יהיה פתוח עבורך ללא הגבלת זמן ותוכלי תמיד לחזור ללמוד ולרענן את הידע, מה שבסדנא פרונטלית לעולם לא תוכלי לקבל..
3.האם הכל מחומרים זמינים?
אם את רוצה מוצר מושלם והכי חשוב טעים את צריכה להשקיע בחומרים איכותיים.. נכון שבסופר לא תמצאי הכל אבל בשביל זה נתתי לך הנחה לחנות מוצרי אפיה שם תוכלי לרכוש הכל בקניה אחת!
4. נלמד רק 3 עוגות?
ברגע שאת לומדת הרבה טכניקות את יכולה אח"כ ליצור מגוון של עוגות ומגוון של טעמים וצורות. הכל בעז"ה "ביידים שלך"!
5. האם אוכל למכור עוגות אחרי הקורס?
בוודאי. תלמדי טכניקות ואם את טיפה יצירתית תוכלי להכין המון עוגות ולמכור…
6. אני מאוד רוצה להרשם אבל לא בטוחה שיהיה לי זמן..
אני יודעת מה זה להיות עסוקה..עבודה בית משפחה מבחנים
בשביל זה הקורס זמין לך לתמיד! מתי שתירצי תוכלי לצפות בו.וביננו..לא מגיע לך קצת זמן פינוק לעצמך??
7. זה נראה כ"כ קשה זה אפשרי בכלל להכין כזו עוגה?
אחרי שתעברי את הקורס תיראי שזה ממש קל!!! כאשר כל "התוכנית" ברורה את מכינה שלב אחרי שלב וזה ממש לא מסובך!!
אני מרים אלחדד בעלת העסק MIREL.
מייצרת אומנות שאוכלים עם הפה והעיניים:)
למדתי קונדטוריה בבית הספר “אסטלה “ הידוע כאחד מבתי
הספר לקונדטוריה הטובים בארץ. השתלמתי גם בדן גורמה
ובעוד עשרות קורסים והשתלמויות אצל קונדטורים מהארץ ומחו”ל.
כשבאתי ללימודים היה חשוב לי להבין למה אני עושה תהליך ולא רק מה אני עושה.
התובנות שלמדתי שם עוזרות לי היום לתת לאחרים את כל הטיפים בכדי שגם
הם יבינו ויצליחו
חשוב לי ללמד אותך את כל השלבים להכנת קינוח מושלם!
עם כל הסודות והטיפים מסביב כדי שתוכלי במטבח שלך להגיע לתוצאה מקסימלית !!
הכי כייף לי זה לשמוע שהצלחת ואעשה הכל בשביל זה
אם תירכשי עוגת ויטרינה אחת כבר יעלה לך 350 ₪!!
ו..כאן עשית בעצמך!
קורס פרונטלי יעלה לך לפחות 400 ₪ ותלמדי במקסימום 2 עוגות…עם טכניקות שחוזרות על עצמן…
פה אני מציעה לך קורס שתדעי להכין מגוון של עוגות שונות
445 ש"ח בלבד
מבצע קיץ 350 ש"ח בלבד
הלקוחות שרכשו את הסדנאות הקודמות מעידים שהם מצליחים, יוצרים, מוכרים, והמוצרים טעימים מאוד!
כשתלכי לפי הוראות ההכנה גם את תגיעי למוצרים מושלמים כמו
בתמונות. לא תאמיני שזה אפשרי!
תוכלי להתכתב איתי ואתן לך את כל הטיפים עד שתצליחי בעז"ה
פטיפורים| מקרונים |עוגות ויטרינה |קינוחי בוטיק |ברים ומארזים יוקרתיים
[email protected] | mirel-chocolate.co.il | 0548413120
*הדף מנוסח מטעמי נוחות בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים.