מה נלמד בסדנה?
בסדנה תלמדי להכין 2 קינוחים סופר יוקרתיים ומרשימים, שנראים כאילו יצאו מקונדטוריית בוטיק, וטעימים ברמה לא רגילה. והכל מאותם החומרים בדיוק ובלי לצאת מהבית!
- נלמד להכין מוס על בסיס קרם אנגלייז -בסיס שרוב הקונדטורים בעולם משתמשים להכנת מוסים נימוחים.
- נלמד לעבוד עם ג'לטין -ידע שיכול לשמש אותך גם לקינוחים הבאים שלך.
- נלמד להכין טעמים שונים - שתוכלי לגוון בטעמים.
- נעצב את המוס בכוס
- נלמד איך להכניס לתבנית סיליקון עם אינסרט-יעזור לך לשימוש בעוד אלפי תבניות שונות וגדלים
- נכין ציפוי מבריק-שבו תוכלי לצפות עוד הרבה סוגי קינוחים
- נלמד איך מצפים את הקינוח הזה ותדעי גם לצפות אחרים
- נכין קישוט לכל קינוח ועם קצת מעוף תוכלי להכין אותו בצורות שונות
- נזלף קישוט סופי
- והכל עם הדרכה צמודה שלי בתוך המטבח שלך!
מי אני ולמה אני מעבירה את הסדנה הזו?
אני מרים אלחדד בעלת העסק MIREL.
מייצרת אומנות שאוכלים אותה עם הפה והעיניים…
אני מוכרת פטיפורים וקינוחי בוטיק יוקרתיים עם דגש על הגימורים ובעיקר על הטעם.
יש בשוק שם שהפטיפורים וכל קינוחי הבוטיק הם מהממים עד שאתה נותן ביס…
נורא מפריע לי שיושבים ומשקיעים שעות על הכנת קינוחים מרהיבים בלי להתיחס לטעם ואיכות החומרים.
אצלי הדברים לא פחות טעימים מיפים….
חשוב לי ללמד אותך את כל השלבים להכנת קינוח מושלם עם כל הסודות והטיפים מסביב כדי שתוכלי להגיע לתוצאות מקסימליות במטבח שלך !!
זו לא חוכמה להקציף שמנת עם ריבת חלב וליצוק לכוסות 🙂
בסדנה תלמדי להכין קינוח מושלם באמת ולא סתם זילוף של קצפת 🙂
מה אומרים אנשים שרכשו את הקורס הדיגיטלי ?
השתתפתי בקורסים של MIREL ונהנתי בצורה יוצאת מן הכלל!! מרים מעבירה את הקורס בצורה נעימה וחויתית ומאוד ברורה. כל מתכון עוברת שלב שלב עם הדגמה ברורה. למרים ידע רחב בקונדטוריה ותוך כדי לימוד היא נותנת הרבה מהידע שלה שעוזר המון להצלחת המתכון.מרים מעודדת אותנו לעשות בבית ותמיד דואגת למענה זמין לשאלות. מרים עובדת בצורה נקיה ומסודרת דבר שמלמד איך לאפות ולהכין קינוחים בלי הרבה לכלוך ובלגן.ממליצה לכל מי שרוצה להצליח שתלך לקורסים של MIREL.
פנינה כ. בני ברק
הסדנאות היו חויתיות ומעולות,הסברים מפורטים ובסוף הכל התחבר התוצאות מרשימות במיוחד אסטטיות וטעימות
חיה שכטר -פתח תקווה
למרים היקרה אני רוצה להגיד לך כמה מילות תודה תודה על כל הידע שרכשתי בסדנא. על מתכונים מוצלחים וטעימים באמת. על הסברים ברורים ומעשיים ועל החשק לאפיה ולעשי'ה מרובה. בזכותך אזרתי אומץ להעמיד בר שלם לבר מצווה. עם שלל מתכונייך המופלאים והטעימים, אני מקווה שבע"ה נפגש בסדנאות הקרובות... על אף המרחק האדיר שנסענו עד אליך (מהדרום) היה שווה כל רגע מאמץ וטרחה! ממליצה בחום!
ב.ב
את כל הטוב הזה את מקבלת בלחיצת כפתור כאן >>
ובתשלום של 47 ש"ח בלבד