טו בשבט פירות יבשים ואיך לא…שוקולד:
- 150 ג' שוקולד מריר
- 60 ג' מחית נוגט
- פיצוחים לפי הבחירה
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד
להוסיף מחית ולערבב.
לשים בשקית זילוף ולזלף בתבנית של מטבעות. או לחילופין לזלף טיפות על ניר אפיה. לנער קצת שהעיגולים יתפשטו מעט אבל לא יותר מדי.
להניח פיצוחים מעל ולהקפיא לכ15 דקות.
כמה טיפים:
- אפשר לקלות מעט את הפיצוחים קודם. זה יתן קרנצ'יות אבל הצבע שלהם יהיה פחות חי..
- לזלף כל פעם 10 מטבעות ואז להניח פיצוחים ולהמשיך עוד 10. אחרת השוקולד יתקשה לכם. אם יתרת השוקולד מתקשה בנתיים פשוט להמיס חזרה.
- אפשר גם לעשות בתבנית של מלבן ריבוע אליפסה וכו' כיד הדמיון!
בהצלחה?