כוסות עוגת גבינה ופירורי פאקן

 

כוסות עוגת גבינה ופירורי פאקן של MIREL תכשיטי שוקולד וקונדטוריית בוטיק

 

מתכון קל להכנה. מהשאריות של המתכון אקלר עוגת גבינה..

כמובן ניתן להכין גם בתבנית.

 

 פירורי פאקן

  • 60 ג' קמח
  • 40 ג' פאקן
  • 40 ג' חמאה
  • 40 ג' סוכר דמררה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

מעבדים הכל במעט מזון עד להיווצרות פירורים.

מפוררים על תבנית מרופדת בניר אפיה.

אופים כ10 דקות עד שמזהיב.

 למילוי

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 גבינת שמנת
  • 2 כפות סוכר
  • מעט מחית וניל או תמצית וניל
  • 1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת מתוקה

מערבבים גבינת שמנת עם סוכר וניל ופודינג ומוסיפים לשמנת.

מקציפים עד לאיחוד מושלם.

שמים בכוס מעט פירורים מילוי ועוד פירורים למעלה. מקשטים בדפי מרנג

(דפי מרנג-מורחים מרנג דק על סילפת וניר אפיה אופים ושוברים לחתיכות -הוראות להכנת מרנג  ב"הכל על מרנג")

שבועות בר מתוקים חלבי של MIREL תכשיטי שוקולד וקונדטוריית בוטיק

 

השארת תגובה