מתכון קל להכנה. מהשאריות של המתכון אקלר עוגת גבינה..
כמובן ניתן להכין גם בתבנית.
פירורי פאקן
- 60 ג' קמח
- 40 ג' פאקן
- 40 ג' חמאה
- 40 ג' סוכר דמררה
- קורט מלח
אופן ההכנה:
מעבדים הכל במעט מזון עד להיווצרות פירורים.
מפוררים על תבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים כ10 דקות עד שמזהיב.
למילוי
- 1 שמנת מתוקה
- 1 גבינת שמנת
- 2 כפות סוכר
- מעט מחית וניל או תמצית וניל
- 1 כף פודינג וניל
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה
מערבבים גבינת שמנת עם סוכר וניל ופודינג ומוסיפים לשמנת.
מקציפים עד לאיחוד מושלם.
שמים בכוס מעט פירורים מילוי ועוד פירורים למעלה. מקשטים בדפי מרנג
(דפי מרנג-מורחים מרנג דק על סילפת וניר אפיה אופים ושוברים לחתיכות -הוראות להכנת מרנג ב"הכל על מרנג")