קורס " קונדטוריית בוטיק- גם את יכולה! "
ללמוד בצורה פשוטה וברורה, צעד אחר צעד, איך להכין בעצמך בר קינוחים יוקרתי, קינוחים לשבת, חג או אירוע או סתם בשביל הכיף...
והנה החלק הטוב ביותר! כל אחת יכולה!
בגלל שהקורס בנוי בצורה מודולרית וקלה עם הסברים מדויקים על כל שלב, גם אם את מתחילה בתחום וגם אם כבר יש לך ניסיון באפייה וקינוחים זה הקורס בשבילך!
מתבאסת לקנות חומרים וכלים יקרים לקינוחים שלא מצליחים בסוף?חולמת להגיע לסדנת קונדיטוריה אבל אף פעם אין לך זמן?
רוצה אחת ולתמיד ללמוד איך להצליח עם כל מתכון ולא להתאכזב יותר?
רוצה להרשים את החברות והמשפחה בקינוחי יוקרה מרשימים וטעימים?
שתדעי שאת לא היחידה!
רובנו רוצות להשתדרג אבל זה דורש מאתנו יותר מדי! אני שמחה לספר לך שיש פתרון! את לא חייבת להמשיך להכין כוסיות ג'לי כל החיים…
אני יודעת שאין לך זמן לנשום
ולכן לא צריך לצאת מהבית לסדנאות פרונטליות שונות, לקחת בייביסיטר, לנסוע למקומות, להיתקע בפקקים ולשבת 5 שעות בבית של מישהי אחרת בכדי ללמוד את אותו חומר שמוגש לך כאן במרוכז ובמינימום זמן! ונשאר שלך לנצח! את לא תלויה באף אחד ובשום סדנא מזדמנת- את לומדת בקצב שלך ומתי שנח לך!!
ולא מתאים לך להתאמץ יותר מדי
בספרי מתכונים חסר המון ידע על הטכניקות ושיטות העבודה הנכונות. מתכון זה יפה אבל איך לעשות אותו נכון זה סיפור אחר… ולפני כל מתכון צריך להבין איך עובדים נכון. הקורס הדיגיטלי מרכז לך את שיטות העבודה הכי מומלצות והידע הכי טוב שיש היום!
ולמה שתשלמי הרבה כסף לחינם???
כאן העלות נמוכה פי 6 מכל קורס אפיה וקינוחים אחר ! ידע= כסף. ריכזתי לך את החומר הטוב ביותר בסרטונים דיגיטליים בכדי לחסוך לך את ההשקעה בעוד סדנא ועוד סדנא… את מקבלת הרבה מעבר ל"סדנא פרונטלית".
שאלות ששואלים אותי מדי פעם...
1
ללמוד אפיה מהמחשב זה הגיוני?
הרבה שואלות אותי את זה. בקורס השקענו בצילומים מקצועיים ועריכות מיוחדות שבעזרתם את ממש נכנסת לתוך המיקסר והסיר שלי וממש יכולה להרגיש את החומר. הכל מלווה בהסברים מפורטים על כל שלב ושלב ככה שאת פשוט מבינה ולא רק רואה
2
אני מפחדת לשכוח את החומר שאלמד ושוב לחזור על הטעויות...
במיוחד בגלל זה אתר הקורס יהיה פתוח עבורך ללא הגבלת זמן ותוכלי תמיד לחזור ללמוד ולרענן את הידע, מה שבסדנא פרונטלית לעולם לא תוכלי לקבל…
3
כמה זמן זה כל סרטון?
אני חסרת סבלנות לשבת ללא מעש מול מסך...
את צודקת בהחלט! ולכן ערכנו את הסדנאות ככה שאת מקבלת רק את התכלס ולא מבזבזים את זמנך היקר. אם בסדנא רגילה אורך של הכנת קינוח הוא שעה… כי צריך למדוד את החומרים, לאפות, לצנן, להקפיא וכו וכו ובאמצע לנקות את השולחן מלא פעמים, כאן בקורס חתכנו את כל החלקים האלו ואת רואה רק מה שצריך בכדי להבין! וזה יוצא שסירטון הוא בין 20-25 דקות בלבד!
4
אני לא יודעת אם אני צריכה את כל זה הרי זה רק לשימוש אישי.
יכול להיות שאצלך בבית לא אוהבים כלום חוץ מעוגה בחושה? זה כבר משעמם. הגיע הזמן להרים הילוך, לשדרג את הבחושות ולהפתיע בעוד תוצרים! אני אישית כל פעם לומדת עוד ומתאהבת בטעמים ומרקמים חדשים וכמובן עיצובים מרשימים 🙂
מה מצפה לך שכשתצטרפי לקורס הדיגיטלי?
תקבלי ידע רחב ומקיף בהכנת קינוחי יוקרה מיוחדים! -אינסוף רעיונות, טעמים שונים וחידושים
איך זה עובד ?
הקורס מורכב משלושה נושאים שבהן 10 סדנאות. כל קינוח בסרטון נפרד
באתר חברות מיוחד.
כל התכנים של הקורס ישארו פתוחים עבורך ל נ צ ח ללא תשלום נוסף!!!!!
בכל סדנה את לומדת ממש את הטכניקות לעומק, כל הדברים שאת חייבת לדעת בכדי להצליח: מאחורי הקלעים של עולם האפיה, טריקים סודיים ביותר, טכניקות שלא האמנת שקיימות! הסברים שלא תמצאי בשום מקום אחר!! הסברים מפורטים בגובה העיניים בשפה שאת מבינה! אני מראה לך מההתחלה ועד הסוף מה, למה, כמה, מתי ואיך לבצע בצורה הכי טובה כל פעולה במתכון!
בקיצור, אני ממש רוצה שתצליחי ולכן לא אחסוך ממך שום גרגיר של מידע.
מה נלמד ?
סילבוס סדנת הקורס :
סדנת פטיפורים :
פטיפורים הם יצירות שוקולד קטנות שמשלבות אומנות עם טעם.
כמו שאני קוראת לזה: תכשיטי שוקולד קטנים…
בקורס זה נלמד איך עם קצת מעוף ויצירתיות תוכלו ליצור הרבה יצירות חדשות בכוחות עצמך.
בקורס נלמד להכין פטיפורים הכוללים:
קרנצים, גאנשים, בצק פריך, בסיס פלורנטין, שוקולד ב2 צבעים ועוד.
תוכן הסדנה:
1. ריבוע פאקן על קרנצ’ פירורים ושוקולד
2. ריבועי בצק במילוי שוקולד בוטנים
3. לבבות תות על מגדל פריך
4. ביצת נוגט מוזהבת
- נלמד להכין סוגים שונים של פטיפורים. סוגים שונים של בסיסים וכמובן הרבה קישוטים.
- נלמד איך עובדים עם שוקולד. איך ממיסים אותו ממה צריך להזהר? איך יוצקים לתבנית בצורה הכי קלה ונקיה. מה עושים כדי שהמרקם יהיה חלק ויפה?
- נלמד להכין בסיסים פריכים. איך עובדים עם בצק פריך?
- איך מרדדים נכון? מה הסוד לבסיסים זהים ובאותו עובי?
- למה עוגיות לפעמים מתפשטות באפיה ואיך מונעים את זה?
- איך צובעים בצק פריך?
- איך משנים לו טעם?
- איך מכינים פלורנטינים מקוקוס? איך גורמים לכולם להיות בגודל זהה ואסטטי?
- איך מכינים קרנצ'ים טעימיםםם?
- איך מכינים פרורי שטרויזל?
- איך מכינים ריבועים דקיקים משוקולד?
- מהי חמאת קקאו ואיך עובדים איתה?
- איך מדביקים שוקולד אחד לשני? איך מדביקים קישוטים?
- מהו גנאש? איך מכינים בדקה גנאש מוכן לזילוף? מה עוד אפשר לעשות עם גנאש?
- מהו ג'לטין? איך עובדים איתו נכון?
- איך צובעים פטיפורים? ועוד הרבה הרבה טיפים סודיים של קונדטוריים...
סדנת מקרונים :
אם נמאס לך לקנות את המקרונים היבשים מחנויות מוצרי האפיה אז הגיע הזמן ללמוד:
מקרונים הם מעין עוגיות צבעוניות (ללא גלוטן) שעשויות ממרנג ואבקת שקדים.
הן נימוחות מאוד (אם מכינים אותן נכון…) ובאות עם מילויים שונים.
בד"כ מגיעות בזוגות עם מילוי באמצע. אני מכינה מהן תכשיטים קטנים:)
מעמידה אותן בצורות שונות ומקשטת אותן…
תוכן הסדנה:
1. הכנת מקרונים
2. הכנת גנשים
3. הכננת מקרון פירות מעוצב
4. הכנת מקרון קפה מעוצב
5. הכנת מקרון פיסטוק מעוצב
מה נלמד בסדנא
- מתכון הכי מוצלח למקרונים של השף הצרפתי הנודע-פייר הרמה!
- איך מוסיפים להם טעם?
- איך אופים אותם נכון ? מהי חצאית? ואיך עושים אותה?
- איך הופכים את המקרונים לתכשיטים...
- איך מכינים מרנג איטלקי?
- איך זולפים אותם נכון?
- איך מכינים נכון גנש? מהי אימולסיה?
- איך מערבבים אותו נכון כדי להגיע למסה נכונה.(מקרונז...)
- איך מכינים קישוט אבן נוצצת? איך מכינים ריבועים צבעוניים?
- איך עושים כדי שהמקרונים יהיו זהים בגודלם?
- איך צובעים את המקרונים?
- למה לפעמים מקרונים מתפוצצים?
- איך ממלאים מקרון?
- ועוד הרבה הרבה....
סדנת קינוחי בוטיק :
שלושה קינוחי בוטיק מדהימים!!
אחד בכוס מעניינת ובטעם חלומי…
אחד בתבנית עם ציפוי מבריק וקישוט!
ואחד קינוח קרמלי שאין מי שלא יתלהב ממנו….
תוכן הסדנה:
1. כוס וניל וקולי פירות יער
2. קינוח מנגו פסיפלורה בקישוט מרשמלו
3. אצבעות קרמל ושקדים
מה נלמד בסדנא
- איך מכינים קרם אנגלייז?
- מה זה השוואת טמפרטורות ולמה עושים את זה?
- איך מכינים מוס נימוח?
- מה ההבדל בין קינוח בכוס לקינוח בתבנית?
- איך עושים את הציפוי המבריק שרואים רק בתמונות...
- איך מצפים קינוח בציפוי מבריק שיצא מושלללם
- איך מכינים מילוי למוס שרואים רק בחיתוך?
- איזה צבעי מאכל משתמשים?
- איך עובדים עם ג'לטין?
- איך עובדים עם אגר אגר?
- איך מכינים קישוטי מרשמלו מדהימים!
- איך מכינים פירורים פריכים?
- איך מצפים עוגה בשוקולד קרנצ'?
- ועוד הרבה הרבה....
ואיך אפשר בלי הבונוסים:)
כשאת נרשמת לקורס את מקבלת אוטומטית גם את המתנות האלו על חשבוני 🙂
1. סדנה מיוחדת בה תלמדי לטמפרר שוקולד, ככה תוכלי להכין קישוטי שוקולד דקיקים מבריקים וטעימים..שלא נמסים בידיים.(מחיר הסדנה 250 ש"ח)
2. סדנה מיוחדת של קישוטי שוקולד שונים בהם תקשטי עוד הרבה קינוחים ופטיפורים ותוכלי להכין המון רעיונות חדשים! (מחיר הסדנה 250 ש"ח)
3. מתנה מיוחדת מחנות מוצרי האפיה המדהימה "צוקי": שובר לקבלת הנחה של 10% הנחה לרכישה ראשונה בחנות!! ככה תוכלי לרכוש כל מה שאת צריכה ועוד לקבל הנחה!!
4.חוברת מתכונים עם כל מתכוני הקורס.
5. הבונוס הכי שווה!! תוכלי להכנס לקבוצת צאט במייל בה תוכלי לשאול אותי כל השאלות שתרצי. בקבוצה תהיינה עוד הרבה נשים כמוך ותוכלנה להעביר רעיונות טיפים ומתכונים. בקבוצה תקבלי מענה זריז לכל שאלה שתשאלי!
מהי ההשקעה שלך בסדנה?
מחיר הקורס +
כל הבונוסים הוא:
1,500 ש"ח
מחיר מיוחד:
310*3
לרגל המצב 50% הנחה
465 ש"ח בלבד!
את מתלבטת? רוצה לבדוק אם זה מתאים לך? שילחי לי פה את מספר הטלפון שלך!
מי אני ולמה כדאי לך ללמוד ממני?
אני מרים אלחדד בעלת העסק MIREL. מייצרת אומנות שאוכלים אותה עם הפה והעיניים:)
למדתי קונדטוריה בבית הספר "אסטלה " הידוע כאחד מבתי הספר לקונדטוריה הטובים בארץ. השתלמתי גם בדן גורמה ובעוד עשרות קורסים והשתלמויות אצל קונדטורים מהארץ ומחו”ל.
כשבאתי ללימודים היה חשוב לי להבין למה אני עושה תהליך ולא רק מה אני עושה.
התובנות שלמדתי שם עוזרות לי היום לתת לאחרים את כל הטיפים בכדי שגם הם יבינו ויצליחו
חשוב לי ללמד אותך את כל השלבים להכנת קינוח מושלם!
עם כל הסודות והטיפים מסביב כדי שתוכלי במטבח שלך להגיע לתוצאה מקסימלית !!
הכי כייף לי זה לשמוע שהצלחת ואעשה הכל בשביל זה..
מה אומרים אנשים שרכשו את הקורס הדיגיטלי ?
תודה מרים, תענוג לשמוע ולראות את ההסבר, אופן ההסבר ברור מאוד - הכמויות ואופן ההכנה - הכל מעולה!!! ועוד משהו - המכשירים שאת משתמשת בהם מעניינים ועושה חשק לרכוש אותם...:) תודה על הכל הכל - מחכה בקוצר רוח לסרטונים הבאים!
אסתי לוי
היה מושלםםםםםםםםם ממש נהנתי!!!
אנונימית
נהניתי מאופן העברת הקורס, מהשימוש בכלים פשוטים המצויים בכל בית, והיכולת המדהימה להעביר קורס מיוחד דרך המחשב כל כך מובן ויפה!
שרונה עוקבי
הקורס מהמם!! איכות מצויינת, הסברים ברורים. ראיתי את הקורס (כמה פעמים ) ומאוד נהניתי- מגוון רעיונות שימושיים ביותר! מומלץ בחום גם למתחילות וגם למתקדמות מאוד! (הקורס הזה נתן לי רעיונות חדשים, וכן טכניקות נוספות שהעשירו את הידע מאוד!) חומרים שזמינים לכל מתחילה במטבח (ניתן לקנות את המוצרים המיוחדים יותר בחנויות המתמחות שזמינות כמעט בכל מקום היום...) רעיונות וטכניקות שיכולים לשדרג המון וניתן לבצע לכל כך הרבה אפשרויות!! יש בקורס המון קישוטים שכל אחת יכולה להכין בבית ולא קישוטים שקונים בהמון כסף ומספיקים לכמה קישוטים בודדים... בקיצור- לכל מי שאוהבת את התחום, מתעסקת בתחום, או רוצה להפתיע לחגים ושמחות בקלי קלות- זה הקורס שייתן המון ידע מקצועי ופרקטי.
מוריה בנין
שלום השתתפתי בקורס קיץ אצל מרים ורציתי לשתף שמאוד נהניתי , קורס איכותי ומקיף ע"י הכנה של פטיפורים מהממים, עוגות ויטרינה מדהימות וקינוחים מקסימים הכל בהסברים ברורים מאוד מומחשים במקום ומלווים עם המון טיפים נוספים, יצאתי בהרגשת בטחון שאני יודעת ושאני יכולה להכין לבד. אני מציינת שגם הכל יצא ממש טעים ונראה מצויין. מרים עזרה לי לא לפחד מחומרים במתכון ,היא מפרטת ומפשטת את אופן ההכנה לפרטים וזה ממש עושה חשק להכנס למטבח ולהכין. היום אני בקורס הדיגיטלי ממשיכה להנות מההסברים מהתוכן והאופן שבו הם מועברים ומהיצירות המדהימות והמתכונים הטעימים. והכי חשוב ! יש את מרים שמדריכה אותי אצלי בבית בזמן ובמרחב שלי מומלץ בחום😘
בתאל שיזדה
מירל היקרה הקורסים הדיגיטליים שלך מדהימים ההסבר שלך מפורט את לא מדלגת על שום שלב והכי כיף שאם שוכחים תמיד אפשר לפתוח ולהיזכר.. הכל ברור רוצה להגיד ממש תודה רבה ושיהיה לך הרבה הצלחה
תהילה אקוקה