מאז ומתמיד אהבתי יופי, אסטטיקה ובעיקר… שוקולד.

הדרך שלי ל   MIREL

כילידת פריז הקסומה תמיד נמשכתי לחלונות הראווה של קונדיטוריית הבוטיק הוקסמתי מהצבעים, הגוונים, הדיוק והפרטים הקטנים שיצרו חוויה חושית בלתי נשכחת.

אחרי שנים אפורות בהם עבדתי בתחום המחשבים והמספרים, נחשפתי לסדנת פטיפורים ומתוקים, ו.. הוקסמתי!

למדתי עד השעות הקטנות של הלילה כל פיסת מידע מהארץ ומהעולם, השתלמתי אצל מיטב הקונדיטורים, הפכתי את המטבח למעבדה של צבעים, מרקמים, טעמים וריחות ולא נתתי לאף אחד לטעום עד שלא הנחתי את הטאצ’ האחרון, אז הבנתי שאני מגשימה חלום.

ראיתי שזה מעיר, משמח, ממלא בחדוות יצירה, מעלה חיוך על שפתי כל מי שרואה ועונג בפה אצל כל מי שטועם. החלטתי להתמקצע בתחום ולמדתי קונדיטוריה ב”אסטלה כיתת אומן”, ב”דן גורמה” ואצל שפים בכירים מהארץ ומחו”ל. למדתי להתעמק, להתנסות בחומרי גלם, לדייק בפרטים הקטנים ביותר. למדתי לחקור את הדרך שלי בתוך עולם המתוקים. מאז אני מתמסרת כל כולי לחלום, ויוצרת אומנות שאוכלים אותה עם הפה והעיניים, מייצרת מתוקים חדשים, הגורמים להתאהב בקונדיטוריה כל פעם מחדש.

 תכשיט או קינוח ?

קונדיטוריה היא האומנות השימושית שלי. אני מאמינה שקינוחים צריכים להיות אסתטיים, מבלי להתפשר על הטעם. ושהסוד להצלחה הוא שילוב של טעמים, צורות ומרקמים שונים.

אהבתי לאסתטיקה עזרה לי לפתח טכניקות רבות שמעניקות לפטיפורים מראה של תכשיטים- הגיוון! הצבעים! הטעמים! הצורות! הדייקנות!

הניגודיות המרתקת של המר והמתוק, הקראנצ’י והנימוח, המשחק שנוצר בין האגוז הקריספי לקרם הנוזלי, הכול ארוז לתכשיט אחד קטן שמקושט במעשה אומן בעבודת יד אחד אחד שלא מאפשרים מקום להישאר אדיש לחוויה.

היום אני משקיעה את כל הלב והידע שלי ביצירת מוצרי בוטיק מגוונים: פטיפורים, מקרונים, קינוחי בוטיק, עוגות ויטרינה, קינוחי כוסות, טארטים, טארטלטים ועוד. אני מפיקה בארים עוצרי נשימה באירועי יוקרה, נהנית לראות כל פעם מחדש את הניצוץ בעיניים והעונג כשטועמים.

עם המון מסירות ודאגה לאירוע מושלם, אתאים לכם בר מתוקים שלא הכרתם, בהתאמה אישית עם מתן דגש מיוחד לצרכים ולדרישות שלכם.

חשוב לי להגשים את החלום שלכם. וכל זה בלי להתפשר בכשרות- כל החומרים בהשגחת הבד״ץ העדה החרדית.

תצטרפו גם אתם למאות לקוחותינו שכבר נהנו מהחויה 

פטיפורים יוקרתיים של מירל שוקולד וקונדטוריית בוטיק MIREL מיתוג על שוקולד